StandUpFest2018 STEPHEN K AMOS Bouquets and Brickbats

August 30, 2018

 

STEPHEN K AMOS na otvaranju osmog Stand Up Fest-a!

 

Osmi međunarodni festival stand up komedije u Beogradu, StandUpFest 2018, biće otvoren 8. oktobra 2018. u UK “Vuk S. Karadžić” nastupom poznatog engleskog komičara i voditelja Stephena K Amosa!

Zanimljivo je da je on nastupao u Beogradu baš na StandUpFest-u pre tačno dve godine – 8. oktobra 2016. u Domu sindikata. Za svoju beogradsku godišnjicu, Stephen će nastupati sa potpuno novim forama u okviru turneje pod nazivom Bouquets and Brickbats i to sa jednim ciljem – da publiku bar na kratko razveseli i da nam pomogne da zaboravimo na haos u kome živimo.

Ovogodišnji StandUpFest održaće se na čak tri beogradske lokacije – UK “Vuk S. Karadžić”, Kombank dvorana i Ben Akiba comedy club & bar, a smejaćemo se forama najboljih domaćih, regionalnih i svetskih stand up zvezda. Više informacija o repertoaru i učesnicima objavićemo uskoro na zvaničnim sajtovima standup.rs i standupfest.com. Karte za otvaranje StandUpFest-a 2018 i nastup Stephena K Amosa dostupne su u online prodaji putem sajta ticketline.rs, a od septembra karte će biti dostupne i na blagajni UK “Vuk S. Karadžić”. Vidimo se 8. oktobra!

Show će biti izveden na engleskom jeziku.

 

Cena ulaznice: 1200 RSD

Prodaja ulaznica: Blagajna uk ”Vuk Stefanović Karadžić” (od 3. septembra), kao i na ticketline.rs

 

STEPHEN K AMOS Bouquets and Brickbats 

 

Izrazito cenjeni i okrepljujući stendap komičar i medijska ličnost Stephen K Amos vratio se sa svetske turneje i ove jeseni ponovo uzima put pod noge u svojoj potpuno novoj turneji Bouquets and Brickbats (Buketi i cigle). Njegov glavni cilj je da nas razveseli, bar na trenutak, i da nam pomogne da zaboravimo u kakvom haosu se svet danas nalazi.

Buketi i cigle. Hvala i kritika. Ljubav i mržnja.  Zašto takve krajnosti? Danas je izgleda svako stručnjak, kritičar, sudija. Ili žrtva. Zar smo mi nacija snežnih pahulja sa nezasluženim osećajem prava, koje nisu u stanju da prihvate suprotna mišljenja? 

Da li ljudi zaista razumeju stvari prema kojima imaju tako snažna osećanja i da li znanje podstiče neutralnija osećanja? Zašto su svi ili smrtno uvređeni ili toliko fanatični da ne vide greške?

Dve godine je prošlo od Bregzita, a Britanija je podeljenija nego ikad. Zaboravite na sve što se događa u svetu i uronite u vedru komediju ,,jedne od najsimpatičnjih ličnosti u britanskoj komediji’’ Radio Times.

Pogledajte ga još i u QI, The People’s History of LGBT (BBC), Celebrity Storage Hunters i Alan Davies: As Yet Untitled na UKTV, Live At The Apollo i Have I Got News For You na BBC1, kao i u četvrtoj sezoni What Does The K Stand For? na BBC Radio 4.

 

,Izuzetno vešto…vrištali smo tokom improvizacije koja je bila apsolutno prvoklasna…izaćićete sa predstave nasmejani’ The Times

‘Vedra komedija istinske legende stendapa’ Perth Now 

‘Neprekidan i nezaustavljiv smeh… ne propustite’ The Age Melbourne

‘Sat savršen do poslednje note’ Metro

Meta-smešno’  Sunday Times