StandUpFest2018 Veče crnog humora “Bez drame vol. 2”

August 30, 2018

 

10. oktobar 2018.
Ustanova kulture “Vuk Stefanović Karadžić”
Premijera: Novo veče crnog humora “Bez drame!” vol.2  i promocija knjige komičara organizacije Standup.rs  “Mala crna knjiga”, izdavač Kreativni centar 

 

Cena ulaznice: 800 RSD
Prodaja ulaznica: Blagajna UK ”Vuk S. Karadžić” (od 3. septembra 2018.), kao i na ticketline.rs

 

Nastupaju:

Nikola SIlić

Aleksandar Perišić

Ivan Nikolić

Ana Zlatanović

Nikola Radojlović

Nemanja Dimitrijević

Veče vodi: Jelena Mandarić

Producent i promoter programa Standup.rs

 

Veče crnog humora “Bez drame vol. 2”

 

Osmi StandUpFest2018 biće održan od 8. do 14. oktobra u Beogradu, a stand up komediju ćete ovaj put pratiti na tri lokacije – Kombank dvorana, Ustanova kulture „Vuk S. Karadžić“ i Ben Akiba comedy club & bar! Naravno, festival nikako ne može da prođe bez crnog humora, tako da beogradsku publiku ove godine očekuje još jedno veče crnog humora “Bez drame!” vol. 2  , i to 10. oktobra u Ustanovi kulture „Vuk S. Karadžić“! U okviru večeri održaće se i promocija knjige komičara organizacije Standup.rs “Mala crna knjiga”, izdavač Kreativni centar.

Veče crnog humora jedno je od omiljenih večeri publike, barem one sa tolerancijom na isti. Crni humor nije za svakoga. Ali možemo obećati da svakoga može osloboditi.

Komičari koji vole crni humor i koji učestvuju u ovom programu već nekoliko godina unazad, spremili su nove fore. Ove večeri imaćete prilike da vidite suverene vladare ove forme – naše rezident komičare Aleksandra Perišića i Nikolu Silića , ali i naše mlađe kolege Nemanju Dimitrijevića, Nikolu Radojlovića, Anu Zlatanović, Ivana Nikolića i Jelenu Mandarić koji ništa manje crnih fora nemaju.

Uglavnom, nemojte da se žalite, upozorili smo vas. Ako je crni humor težak za vas, predlažemo kanale na televiziji o kuvanju ili možda o modi!

Bez drame!