StandUpFest2018 “Veče improvizacije”

August 30, 2018

14. oktobar 2018.

Ben Akiba comedy club & bar

Zatvaranje festivala

“Veče improvizacije”

Nastupaju:

Srđan Dinčić

Aleksandar Perišić

Ivan Nikolić

Nikola Silić

Ana Zlatanović

Cena ulaznice: 400 dinara

Prodaja i rezervacija ulaznica: putem broja telefona 0603060131

 

StandUpFest2018 zatvaramo jednim od najpopularnijih nastupa koji već godinama ne samo da zasmejava publiku već je poziva i da aktivno učestvuje u njemu. Zato ćemo se od osmog stand up festivala oprostiti upravo uz Veče improvizacije i to 14. oktobra u Ben Akiba comedy club & baru. Kao i do sad, nastupaće naši komičari – majstori ove veštine – Srđan Dinčić, Aleksandar Perišić, Ivan Nikolić, Nikola Silić i Ana Zlatanović!

 

Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se većina ili ceo izvedeni materijal smišlja na samoj sceni tokom nastupa. To znači da se sve priče, dijalozi i akcije izvode bez prethodno pripremljenog materijala tako da komičari kroz različite igrice demonstriraju svoju duhovitost, kao i brzinu smišljanja fora i odgovora u svakoj situaciji.

 

Komičari će igrati različite igre poput “Detektora laži” i “Čija je ovo rečenica”, tako da će veče biti veoma dinamično, a od publike očekujemo da se uključi kako bi na pravi način doživela ovu izvedbu. Komediju improvizacije komičari prvi put su izvodili za našu emisiju “Stand up&more” (Stand up i više) na kanalu Comedy Central Extra, a od tad su ovi nastupi i deo redovnog repertoara u klubu Ben Akiba comedy club & bar.