Studio Smijeha u Domu omladine: Hrvatsko stand up veče

January 9, 2012

Veče stand up komedije u Domu omladine!!!

DOB/ Velika sala

ulaznica: 300 din

blagajna: (011) 3248 202

 

U Domu omladine 27. januara od 20 časova zabavljaće vas vesela stand up družina iz zagrebačkog Studija Smijeha! Nastupaju: Marina Orsag, Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Tihomir Paravina i Goran Furjan. Program vodi stand up komičar Srđan Dinčić (Standup.rs)

Sa prvim StandUpFestom nedavno održanim u Domu omladine Beograda probli smo led – domaća publika je sa oduševljenjem prihvatila humor stand up komičara iz svih ex-YU republika. Standup.rs i Dom omladine Beograda nastavljaju sa dobrom tradicijom organizacijom  novih nastupa komičara iz regiona!

Studio Smijeha je “comedy club” iz Zagreba i nudi nudi vrhunsku zabavu u obliku stand up komedije (bilo profesionalne ili amaterske, strane ili domaće), improv komedije i druge zabavne sadržaje.

O komičarima:

Marina Orsag

Prva profesionalna stand up komičarka sa Balkana. U svojoj šestogodišnjoj karijeri ima preko 800 nastupa. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan.Dupli rogovi joj ne daju mira. Ne drži je mesto, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta.

 

Vlatko Štampar

Komičar Studija Smijeha koji iza sebe ima preko 400 nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji. Velikim talentom kao i stasom pokazuje da je stand up komedija nešto čime namerava da se bavi još dugo. Živi na visokoj nozi i za praznike ne voli da se oblači u žensku odjeću!

Aleks Curać Šarić

Kako sam kaže, improvizacija i komunikacija s publikom najveći su mu kvaliteti kojima već petu godinu zabavlja publiku širom Hrvatske pa i dalje.

Tihomir Paravina

Povremeno  svira synthesizer  i peva u pogrešnom tonalitetu, ali priznaje kad pogreši. Već treću sezonu stalni je član postave Studija smijeha gde nastupa svake nedelje i u svojoj karijeri ima preko 300 nastupa.

 

Goran Furjan

Započeo je stand up karijeru u rodnom Varaždinu 2007. godine. Večiti je polaznik prijemnih ispita, ali nikad student.Iza sebe ima 400 nastupa i već četvrtu sezonu je rezident komičar Studija Smijeha. Čovjek koji je prvo morao da nauči hrvatski da bi nastupao u Zagrebu. Komičar koji je toliko dlakav da ostali komičari na plaži igraju pikado sa ping pong lopticama sa čičkom, a tabla je njegovo telo!

Vidimo se!!!!