Terapija u Zvezdari

February 12, 2011

Stand-up komedija  “Grupna terapija” Srđana Jovanovića, izvedena je premijerno u Zvezdara teatru 11.februara 2011 godine.

Nakon višegodišnjeg neuspešnog rada kao glumac, izbačen iz reklama i nepravedno najuren iz firme u kojoj je prezentovao genijalne marketinške ideje  i predloge  za uspostavljanje novog srpskog brenda – korupcije,  Srđan Jovanović je doneo odluku da postane standup komičar.  U sprovođenju svoje nove odluke Srđan nailazi na niz poteškoća koje, vedrog duha,  uspeva da prebrodi i na kraju napiše komediju dostojnu njegovog glumačkog i spisateljskog dara . Od tada Srđan putuje sa mikrofnom u ruci, nastojeći da svim radoznalim ljubiteljima komedije ispriča svoju priču.

Predstava Grupna terapija doživela je nebrojeno uspeha u Sloveniji, Hrvatskoj i Makedoniji.

Posećenost premijernom izvođenju u Zvezdara teatru , kao i do sada, nije izneverila očekivanja organizatora, a Srđanov vrcavi humor, imitacije,  kao i vrlo originalne ideje razgalile  su i nasmejale sve prisutne te večeri .

Sledeće izvođenje ove komedije zakazano je za 21. februar u 22h. Svi zainteresovani mogu kupiti ulaznice na biletarnici Zvezdara teatra po ceni od 700 dinara, dok je za organizovane posete obezbeđen popust od 20%