Usudi se da budeš stand up komičar

October 29, 2014

 

Usudi se da budeš stand up komičar

Pozivamo sve ljude koji žele da pokušaju da postanu stand up komičari da se prijave na prvi krug open mic-a koji je zakazan za 9. novembar 2014. godine. Ova i sve naredne open mic večeri će se održavati u prvom klubu stand up komedije u Srbiji, Ben Akiba.

Način prijave

Molimo sve zainteresovane pojedince koji žele da se oprobaju u ovom poslu da pošalju mejl na standup@standup.rs, sa naslovom ˝Prijava za open mic˝, kao i da pripreme sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta (po mogućstvu duhovit ;) ). Nakon prijave, kandidati će dobiti sve dodatne informacije o nastupu u okviru open mic večeri.

Napominjemo da je mogućnost vraćanja na open mic-ove otvorena, što zapravo znači da ćete, ukoliko vaš prvi pokušaj ne bude dovoljno dobar, a ljudi koji se profesionalno bave stand up komedijom procene da imate potencijal – biti ponovo kontaktirani.

Open mic krugovi će se sužavati, a cilj je da se nakon nekoliko održanih open mic-ova, zaključno sa finalnom večeri, pronađu pojedinci koji imaju potencijal da postanu profesionalni stand up komičari.

Pokušajte da budete duhoviti na sceni, osvojite publiku svojim humorom i harizmom,  jer vam to zaista može promeniti život. Na primer, možete postati stand up komičar (ako pitate one koji to jesu, sigurni smo da će vas odgovarati od te ideje). :)

Organizator i producent open mic-ova u Srbiji je Standup.rs – organizacija koja je osnovala stand up scenu u Srbji i koja od skoro ima svoj klub komedije, prvi u Srbiji tog tipa, koji se nalazi u Savamali ispod Brankovog mosta na adresi Braće Krsmnovića 6.

Srećno i vidimo se!