Da li sam postao komičar? XVI Open Mic by Standup.rs

May 14, 2021

open mic vece otvorenog mikrofona

 

 

 

 

 

 

16. Veče otvorenog mikrofona
Datum: 24. jun 2021.
Mesto: Ben Akiba comedy club & bar

Rok za prijavu: Od 14. maja do 20. juna 2021.
Obrada prijava: Od 21. juna do 23. juna 2021.
Žiri: Komičari organizacije Standup.rs i publika

 

// DA LI SAM POSTAO KOMIČAR? //

Kako je pandemija uticala na vas? Da li osećate neke posledice? Da li ste uradili nešto ludo, dobili neverovatne ideje ili doneli neke (ne tako) sjajne odluke?

Pozivamo sve ljude koji žele da pokušaju da postanu stand up komičari da se prijave za 16. Veče otvorenog mikrofona koje će biti održano 24. juna 2021. godine u prvom klubu komedije u Srbiji – Ben Akiba!

Želimo da vam olakšamo stvari, tako da vam dajemo pet minuta, ne više od toga, da nam pokažete da li ste duhoviti i da li razmišljate kao komičar/ka!

Ispričajte nam sve što ste shvatili/doživeli u poslednjih godinu dana, šta vas je sve izbacilo iz cipela ili donelo neke nove poglede na svet! Dođite da podelite sa publikom sve komične tvistove za koje ste sigurni da možete da iznesete na sceni!

Ako mislite da možete da se bavite ovim poslom, dovoljno je za početak da probate. Publika je tu, kao i cela organizacija Standup.rs!

* NAČIN PRIJAVE *

Molimo sve zainteresovane pojedince koji žele da se oprobaju u ovom poslu da pošalju video u trajanju do 5 minuta na mejl na standup@standup.rs, sa naslovom ˝Prijava za open mic˝ kao i da pripreme sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta koji će izvesti u Ben Akibi. Nakon što producenti organizacije pregledaju radove, najbolji će dobiti šansu da svoje umeće isprobaju i na sceni, pred publikom.

Prijave su otvorene do 20. juna.

Mejl za slanje prijave i video snimka: standup@standup.rs

* IZBOR POBEDNIKA *

Kao i do sad, o pobedniku Večeri otvorenog mikrofona odlučuje publika, kao i komičari organizacije Standup.rs.

* NAGRADE *

Pobednik 16. Večeri otvorenog mikrofona dobija mogućnost pohađanja stand up radionica. Nakon uspešno završenih radionica, pobednik može da dobije priliku da nastupa u Ben Akibi kao komičar organizacije Standup.rs.

*

Cilj održavanja open mic večeri je da se pronađu pojedinci koji imaju talenat i želju da postanu profesionalni stand up komičari.
Pokušajte da budete duhoviti na sceni, osvojite publiku svojim humorom i harizmom, jer vam to zaista može promeniti život. Na primer, možete postati stand up komičar (ako pitate one koji to jesu, sigurni smo da će vas odgovarati od te ideje). 🙂

INFORMACIJE ZA PUBLIKU

Cena ulaznice: 250 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19.30h, program počinje pola sata kasnije u 20h.