Izložba crteža & stand up @ StandUpFest 2019: Hugleikur Dagsson (Island)

September 10, 2019

Na međunarodnom beogradskom festivalu stand up komedije – StandUpFest 2019 – nastupaće islandski umetnik i komičar Hugleikur Dagsson, i to u četvrtak 10. oktobra u klubu komedije Ben Akiba. Osim nastupa, publika će imati priliku i da pogleda izložbu crteža ovog sjajnog satiričara.

Inače, ovo je treći Dagssonov nastup u Ben Akibi za godinu dana.

I ako ovo nije dovoljno da biste razumeli koliko Dagsson voli da nastupa u Srbiji, reći ćemo vam da je upravo on autor ovogodišnjeg grafičkog rešenja za festival StandUpFest.

Ceo nastup biće na engleskom jeziku.

//

Islandski umetnik Dagsson široj internet publici poznat je po stripovima koji su jednostavni, direktni, mračni, satirični i duhoviti, a baš takav je i njegov stand up koji ćemo gledati na festivalu.

Hugleikur Dagsson je islandski crtač, pisac i komičar rođen 1977. godine. Od tad, do dan danas diše i živi za humor. Do sad je objavio oko 20 knjiga (sa nazivima kao što su “Da li bi ovo trebalo da bude smešno?” i “Da li je ovo neka šala?”), napisao 3 predstave i jedan TV šou. Osim toga, bavi se i stand up komedijom, kao i sporadičnim umetničkim projektima. Za sebe kaže da pravi šale o “smrti i drugim porodičnim vrednostima“, a njegove ilustracije možete da vidite u knjigama kao što su “I hate Dolphins”, “My Pussy is hungry”, “Bestsellers”, kao i na njegovim kanalima na društvenim mrežama.

//

Hugleikur Dagsson is an icelandic cartoonist/writer/comedian who was born in 1977 and has since then been breathing air and making jokes. He has published about 20 books, written 3 plays and 1 animated TV show. He also does stand up comedy and the occasional art project. English translations of his cartoons can be found in books such as Your are nothing, I hate Dolphins, My Pussy is hungry, Bestsellers and the Popular Hits series.

//

Cena ulaznice: 800 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!