Crnji humor @ Mala scena, Soul Society

Dragi ljubitelji kvalitetne stand up komedije, od februara 2022. godine, organizacija Standup.rs ulazi u porodicu BitefArtCafe-a. Svakog meseca publika će imati priliku da pogleda vrhunske stand up nastupe na dve scene u Beogradu. Mala scena, club Soul Society, poznat još i kao stari Bitef, nalazi se na adresi Skver Mire Trailović u Beogradu, dok se Velika scena, novi BitefArtCafe, nalazi na adresi Mitropolita Petra broj 8.

Ljubitelji smeha će uživati u raznovrsnom stand up programu koji, pored one man show specijala domaćih komičara, uključuje još i premijere novih predstava, starije popularne programe, večeri otvorenog mikrofona, tematske večeri, gostovanja komičara iz regiona i sveta.

 

U sredu 9. februara na programu je novo veče crnog humora – “Crnji humor”. Ovo će biti prvo izvođenje ove predstave u našem novom prostoru, na Maloj sceni kluba Soul Society.

Specijal “Crnji humor” je premijerno izveden na 11. festivalu komedije Stand Up Fest 13. oktobra 2021. godine i od tada se nalazi na redovnom repertoaru.

Nastupaju:

  • Nemanja Dimitrijević
  • Ivan Nikolić
  • Nikola Radojlović
  • Vuk Vujačić
  • Ilija Petrović
  • Mišo Babić
  • Vodi: Nebojša Potkrajac

Ovo je omiljeno tematsko veče naše publike. Uvek je koncipirano tako da više komičara ima kraći nastup na zadatu temu. Ovo je četvrti specijal crnog humora u produkciji Standup.rs, tako da nastavljamo tradiciju, ali idemo na još crnje. I smešnije.

 

*****************************

 

Datum i vreme: Sreda 9. februara u 21h

Cena ulaznice: 500 RSD

Broj telefona za rezervaciju ulaznica i informacije, od 10h do 22h: 063377420

Adresa: Skver Mire Trailović, Beograd

Vrata otvaramo u 20:30h, program počinje u 21h.

 

Vidimo se!