Nikola Radojlović feat Darko Crnogorac @ Letnja scena, Bitef Summer Stage

*Nastup koji je trebalo da bude održan 18. maja u BitefArtCafe-u je iz tehničkih razloga pomeren za subotu 11. juna na letnjoj sceni Bitef Summer Stage-a.

**********

U subotu 11. juna, u klubu Bitef Summer Stage, na letnjoj sceni, na programu je stand up veče – Nikola Radojlović (Standup.rs) feat Darko Crnogorac.

 

Rekli su o sebi:

U subotu 11. juna Darko Crnogorac po sedmi put nastupa u Bitefu.
Postoje ljudi koji su njegove nastupe gledali i po tri puta, pa dođite da vidite zbog čega su to radili… Ili da se zapitate zbog čega su to radili.
Publika koja dolazi da ga čuje nije baš brojna I zato iskoristite ovu priliku da se i vi pohvalite kako ste jedna od retkih osoba koja je bila na Darkovom nastupu.

Nikola Radojlović je 2021. godine imao premijeru svog drugog specijala pod nazivom „Mala neprijatnost“. Obraduje se kad čuje da još ima mladih koji slušaju pravu, kvalitetnu, izvornu Seku Aleksić iz 2003. godine, a ne ove autotjun gluposti danas. Slučajno je otkrio da može da zadovolji više nepoznatih žena istovremeno, i od tada ne propušta da ponese lepezu u autobus. U svoj život uveo je novine poput joge, grupne psihoterapije, čašice žestine posle ručka, a sve to da bi se samo osećao standardno. Preterano inspirativna svakodnevnica mu je dijagnostikovana pre par godina zbog čega je umalo završio na inspiratoru. Ipak, sada je dobro, odnosno, standardno, a sve što mu se dešavalo skupio je u dve reči: ,,Mala neprijatnost”.

Veče vodi Alen Marković.

*****************************

 

Datum i vreme: Subota 11. jun u 21h

Adresa: Mali Kalemegdan, Beograd

Cena ulaznice: 600 RSD

Broj telefona za rezervaciju ulaznica i informacije, od 10h do 22h: 063377420

Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

 

Vidimo se!

  • Subota 11. Jun
  • Vreme 21:00h
  • Letnja scena, Bitef Summer Stage, Kalemegdan
  • Kalemegdan, Beograd
+ Dodaj u svoj kalendar 2022-06-11 21:00 2022-06-11 21:00 Europe/Belgrade Nikola Radojlović feat Darko Crnogorac @ Letnja scena, Bitef Summer Stage Letnja scena, Bitef Summer Stage, Kalemegdan Standup.rs standup@standup.rs