Nikola Radojlović "Mala neprijatnost" @ Letnja scena, BitefArtCafe Summer Stage, Kalemegdan

U utorak 28. juna na programu je novi one man show Nikole Radojlovića “Mala neprijatnost”. Nastup će biti održan na letnjoj sceni kluba BitefArtCafe – Summer Stage na Kalemegdanu.

Specijal “Mala neprijatnost” je premijerno izveden na 11. festivalu komedije Stand Up fest u Ben Akibi 12. oktobra 2021. godine.

Kako je nastao show “Mala neprijatnost”?

Nikola se smorio kada je shvatio da njegov vredniji imenjak Jokić ima 7 godina manje. Obraduje se kad čuje da još ima mladih koji slušaju pravu, kvalitetnu, izvornu Seku Aleksić iz 2003. godine, a ne ove autotjun gluposti danas. Slučajno je otkrio da može da zadovolji više nepoznatih žena istovremeno, i od tada ne propušta da ponese lepezu u autobus. U svoj život uveo je novine poput joge, grupne psihoterapije, čašice žestine posle ručka, a sve to da bi se samo osećao standardno. Preterano inspirativna svakodnevnica mu je dijagnostikovana pre par godina zbog čega je umalo završio na inspiratoru. Ipak, sada je dobro, odnosno, standardno, a sve što mu se dešavalo skupio je u dve reči: ,,Mala neprijatnost”.

Prethodni one man show Nikole Radojlovića „Ne bih da mračim“ bio je na repertoaru našeg kluba tri godine unazad. Nikola Radojlović je poslednjih šest godina član organizacije Standup.rs i njegov smisao za humor je nešto što bi neko nazvao crni humor, a onaj ko zna Nikolin rad, najverovatnije bi samo klimao glavom i smejao se.

Veče vodi Ilija Petrović. 

 

*********

 

Datum i vreme: Utorak 28. jun u 21h

Cena ulaznice: 500 RSD

Broj telefona za rezervaciju ulaznica i informacije, od 10h do 22h: 063 377 420

Adresa: Kalemegdan, teniski tereni, Beograd

Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

 

Vidimo se!