Sasha Srbulj (NY) "Posle Srbije nema kajanja" @ Letnja scena, BitefArtCafe, Kalemegdan

sasha-srbulj-standuprs

Rezident komičar organizacije Standup.rs, koji je u živi i nastupa u NY, dolazi opet u Beograd i to sa novim materijalom!

Sasha Srbulj je više puta do sad oduševio domaću publiku svojim prvim stand up-om na srpskom jeziku! Zato smo odlučili da ga ponovo ugostimo i to u utorak 31. maja na letnjoj sceni Bitef Summer Stage.

Ovog puta, Sasha će izvesti svoj novi materijal pod nazivom “Posle Srbije nema kajanja”.

Ko je Sasha Srbulj?

Sasha je stand up komičar i kreator comedy specijala pod nazivom “Artificial Ignorance” na Amazon Prime. Redovno nastupa na engleskom jeziku u velikim klubovima Njujorka, ali i širom SAD-a. Inspiraciju za svoj humor crpi iz večitog osećaja neispunjenosti i neke slabašne ideje da kupovina nepotrebnih gluposti možda ipak nije pravi put ka unutrašnjem miru i zadovoljstvu.

Saša je proputovao ceo svet tražeći mir – i nije ga našao nigde. Nastupi u Parizu, Barseloni, Los Anđelesu i širom Njujorka nisu uspeli da uguše nemir njegovog uma koji raste poput kovrdža iz njegove sve zbunjenije glave. Publici je čitav proces veoma zabavan.

Neko je jednom opisao njegov nastup kao: „koju god bolest Gvinet Paltrou pokušava da izleči“. Trenutno radi na svom drugom specijalu i nastupa širom planete. Sašin prvi specijal i album “Artificial Ignorance” sada možete pogledati i poslušati na platformama Spotify, Amazon, Deezer, iTunes, YouTube

Svoj prvi beogradski nastup na srpskom jeziku opisao je kao “lični izraz gneva prema društvu i svih 7 padeža”, a nastup u celosti možete da pogledate na našem YouTube kanalu.

 

Sada nam dolazi sa novim materijalom.

U novom show-u biće mnogo priče o penisima 😀 ali ne kao masni vicevi, već više u smislu na koji način oblik penisa utiče na celokupni razvoj ljudske civilizacije. U pitanju je jedna, može se reći, filozofska i kulturološka studija muškosti, ega, sujete koji su, kao što to najčešće biva, sažeti u tom nemirnom organu zvanom penis.

 • Zašto se ceo svet danas bavi nekim penisom
 • Koji oblici postoje i kako oni utiču na naš odnos sa svetom
 • Vijagra i koncept muškosti
 • Čemu služi ordenje generala
 • Odakle potiče izraz “sviranje ku*cu”
 • Suparnički penisi i druge tragedije
 • Penis kao izgovor za loše ponašanje

Pored penisa, pričaćemo i o tetovažama, religiji, karmi, astrologiji, krizi srednjih godina, srpskom jeziku i kineskim prostitutkama.

Dakle, jedan standardni stand up show.

Veče će voditi Nebojša Čupa Potkrajac.

***********

Datum i vreme: Utorak 31. maj u 21h

Adresa: Kalemegdan, Beograd

Cena ulaznice: 600 RSD

Broj telefona za rezervaciju ulaznica i informacije, od 10h do 22h: 063377420

Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

 

Vidimo se!

 • Utorak 31. Maj
 • Vreme 21:00h
 • Letnja scena, Bitef Summer Stage, Kalemegdan
 • Kalemegdan, Beograd
+ Dodaj u svoj kalendar 2022-05-31 21:00 2022-05-31 21:00 Europe/Belgrade Sasha Srbulj (NY) "Posle Srbije nema kajanja" @ Letnja scena, BitefArtCafe, Kalemegdan Letnja scena, Bitef Summer Stage, Kalemegdan Standup.rs standup@standup.rs