Stand up veče @ Ben Akiba: Radomir Nestorović "Stari dečak"

OBAVEŠTENJE ZA SVE POSETIOCE:
Kapacitet sedećih mesta za stand up večeri je smanjen kako bi između gostiju postojala fizička distanca. 
*** Molimo vas da zbog navedenih mera i smanjenog kapaciteta kluba na vreme rezervišete vaša mesta za stand up, kao i da budete odgovorni prema sebi i drugima. ***

 

U sredu 16. juna na programu je novi show Raše Nestorovića “Stari dečak”. Nastup počinje u 19.30h, a vrata otvaramo u 19h.

Ova predstava je premijerno izvedena na StandUpFest-u 9. oktobra 2019. u rasprodatom klubu. Od tada se nalazi na redovnom repertoaru Ben Akibe.

Radomir Nestorović nije ni star, niti je dečak. Poslednjih pet godina je rezident komičar organizacije Standup.rs i od kada se bavi stand up komedijom obećava da će diplomirati i napraviti one man show.

Ovo je njegov prvi one man show, a govori o osobi koja je od Kruševca stigla do Havaja, gde je prodavala diskove sa korejskim porno filmovima (true story). Takođe, Raša će vam ispričati i kako je kada radiš u hostelu sa deset soba, a nemaš gde da spavaš. Završio je filozofiju, što se na njemu vidi samo kada smišlja izgovore zašto nešto nije stigao da uradi. On je jedan smešan čovek.

 

Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19h, program počinje u 19.30h.

Vidimo se!