Stand up veče @ Ben Akiba: Veče 3 komičara

OBAVEŠTENJE ZA SVE POSETIOCE:
Kapacitet sedećih mesta za stand up večeri je smanjen kako bi između gostiju postojala fizička distanca. 
*** Molimo vas da zbog navedenih mera i smanjenog kapaciteta kluba na vreme rezervišete vaša mesta za stand up, kao i da budete odgovorni prema sebi i drugima. ***

U sredu 23. juna u 19.30h u Ben Akibi nastupaće tri komičara organizacije Standup.rs:

  • Ivan Nikolić
  • Bojan Mikulić Mikula
  • Nikola Radojlović

Veče vodi Nebojša Čupa Potkrajac.

Ko su oni?

Ivan Nikolić je rođen u Beogradu, istog dana u godini kao Džoni Keš, ali dosta kasnije i sa manje keša i dana u zatvoru od njega. Ivan je komičar čiji je humor toliko crn da bi ga američka policija upucala na ulici. Humor, ne Ivana. Mada, da se ne lažemo, na šta liči – i njega bi. Osim crnog humora, omiljena tema kojom se bavi su muško-ženski odnosi, o čemu mnogo zna na osnovu obe svoje veze do sada. Kažu da ima inteligentan humor, ali on ne zna šta to znači, pa je očigledno taj humor inteligentniji od njega, što je, priznaćete, tužno. Tako da, ako volite inteligentan i crni humor uz povremenu tiradu o ženama i vezama, Ivan je pravi čovek za vas.

Bojan Mikulić Mikula je rođen u Banja Luci 1973. godine , a tek prošle godine se razveo. Nakon toga završio je kurs za komičara u Beogradu gde je i nastavio da radi kao komičar-pripravnik. Svira gitaru onako, a peva još gore, tako da je odlučio da okrene ploču i da je ne pusti. Prvi put je kao komičar nastupio još odamdesetih u Dubrovniku. Tom prilikom izveo je komičnu tačku spontanog tipa, a bio je najavljen kao mađioničar. Radio je u Minhenu i tamo naučio italijanski jer je prao suđe u jednom ristorante kad je bio mladi emigrante. Trenutno živi i radi u Beogradu i mnogo putuje jer mu je posao daleko od stana. Živi sam. Za više infomacija posetite nastup.

Nikola Radojlović, ne mnogo poznatiji kao Džonili, hteo je da bude kralj kad poraste, ali kad je shvatio koliko u dvorcu ima stepenika rekao je ,,batali”. Uprkos svemu, i dalje daje životu šansu da mu krene po planu. U međuvremenu, bavi se komedijom jer neće da bude duhovit po svaku cenu. Odlično čuje ali slabo sluša. Kada bi uz’o da pije koliko ga bije glas, bio bi bolji čovek. Voli puno da putuje i upoznaje druge kulture, tako da mu je u prigradskom autobusu super.

Nebojša Čupa Potkrajac je od one generacije koja je u školi dobijala ocene, a ne cveće i insekte. Ima prijatelja koji je tapetar pa ga zove tapera. Visok je skoro dva metra i da bine imaju trem imao bi velikih problema sa tremom. Oseća se kao haker kad ukucava svoju lozinku na Facebook.

 

Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19h, program počinje u 19.30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!

  • Sreda 23. Jun
  • Vreme 19:30h
  • Ben Akiba comedy club & bar
  • Braće Krsmanovića 6
+ Dodaj u svoj kalendar 2021-06-23 19:30 2021-06-23 19:30 Europe/Belgrade Stand up veče @ Ben Akiba: Veče 3 komičara Ben Akiba comedy club & bar Standup.rs standup@standup.rs