Stand up veče @ Ben Akiba: Veče 3 komičara

U sredu 22. septembra u 19.30h u Ben Akibi nastupaće TRI komičara organizacije Standup.rs!

  • Vuk Vujačić
  • Mišo Babić
  • Nebojša Čupa Potkrajac

 

 

Vuk Vujacic Standuprs

Vuk je naš najbolji komičar koji se zove Vuk, koji je A+ krvna grupa i kome se broj telefona završava cifrom 5. Njegova majka kaže da ima mnogo smisla za humor; ona da ima smisla za humor, a ne on. Tačku sa zapetom koristi kada želi da ostavi utisak obrazovane osobe. On, a ne majka. Nije voleo školu i bio je srećan kada su mu dali otkaz. Sada se snalazi kako zna i ume i radi sve sem pajda. Veoma je odgovoran, nikada nije zaboravio nešto bitno, koliko se seća. Kažu da je egocentričan, ali on misli da je zdravo što posvećuje pažnju sebi i da bi za svakoga bilo zdravo da u svom danu odvoji malo vremena od briga i posveti malo pažnje njemu. Ne razume žene koje crtaju obrve, ali ne razume ni one druge. Poslednji put je uzeo broj telefona od jedne devojke kada ga je udarila kolima, pa zbog osiguranja.

 

Zdravo, ja sam Mišo Babić. Obično su ove biografije napisane u trećem licu, ali znam da niko ne bi poverovao da je neko seo i pisao činjenice o meni. Dolazim iz južnog suseda Srbije, što bi reklo da sam sa severa. Rođen sam u Skoplju, na severu severa, a onda sam se preselio u Beograd, što znači da sada živim na jugoistoku Evrope (?). Kad sam bio mali, bio sam štreber, ali sada takođe. Imao sam jednu pauzu od štreberstva u trajanju od 10 godina, kad sam pokušavao da budem kul na silu. Tokom tih 10 godina sam duvao više nego vuk dok je rušio kuće tri praseta. U proseku sam bio naduvan četiri dana dnevno. Bio sam poznat po tome što sam umeo da smotam savršen džoint u bilo kakvim vremenskim uslovima, koristeći dlan kao podlogu za mrvljenje. Sada više ne duvam tako da sam potpuno beskoristan.

 

Nebojša Čupa Potkrajac je od one generacije koja je u školi dobijala ocene, a ne cveće i insekte. Ima prijatelja koji je tapetar pa ga zove tapera. Visok je skoro dva metra i da bine imaju trem imao bi velikih problema sa tremom. Oseća se kao haker kad ukucava svoju lozinku na Facebook.

 

Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19h, program počinje u 19.30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!

  • Sreda 22. Septembar
  • Vreme 19:30h
  • Ben Akiba comedy club & bar
  • Braće Krsmanovića 6
+ Dodaj u svoj kalendar 2021-09-22 19:30 2021-09-22 19:30 Europe/Belgrade Stand up veče @ Ben Akiba: Veče 3 komičara Ben Akiba comedy club & bar Standup.rs standup@standup.rs