Stand up veče @ Ben Akiba: Veče tri komičara

OBAVEŠTENJE ZA SVE POSETIOCE:
Kapacitet sedećih mesta za stand up večeri je smanjen kako bi između gostiju postojala fizička distanca. 
*** Molimo vas da zbog navedenih mera i smanjenog kapaciteta kluba na vreme rezervišete vaša mesta za stand up, kao i da budete odgovorni prema sebi i drugima. ***

U četvrtak 20. maja u 19.30h u Ben Akibi nastupaće tri komičara organizacije Standup.rs:

  • Vuk Vujačić
  • Bojan Mikulić Mikula
  • Ivan Nikolić

 

Ko su oni?

 

Vuk je naš najbolji komičar koji se zove Vuk, koji je A+ krvna grupa i kome se broj telefona završava cifrom 5. Njegova majka kaže da ima mnogo smisla za humor; ona da ima smisla za humor, a ne on. Tačku sa zapetom koristi kada želi da ostavi utisak obrazovane osobe. On, a ne majka.Nije voleo školu i bio je srećan kada su mu dali otkaz. Sada se snalazi kako zna i ume i radi sve sem pajda.Veoma je odgovoran, nikada nije zaboravio nešto bitno, koliko se seća.Kažu da je egocentričan, ali on misli da je zdravo što posvećuje pažnju sebi i da bi za svakoga bilo zdravo da u svom danu odvoji malo vremena od briga i posveti malo pažnje njemu.Ne razume žene koje crtaju obrve, ali ne razume ni one druge. Poslednji put je uzeo broj telefona od jedne devojke kada ga je udarila kolima, pa zbog osiguranja.

 

Bojan Mikulić Mikula je rođen u Banja Luci 1973. godine , a tek prošle godine se razveo.Nakon toga završio je kurs za komičara u Beogradu gde je i nastavio da radi kao komičar-pripravnik.Svira gitaru onako, a peva još gore, tako da je odlučio da okrene ploču i da je ne pusti.Prvi put je kao komičar nastupio još odamdesetih u Dubrovniku. Tom prilikom izveo je komičnu tačku spontanog tipa, a bio je najavljen kao mađioničar.Radio je u Minhenu i tamo naučio italijanski jer je prao suđe u jednom ristorante kad je bio mladi emigrante.Trenutno živi i radi u Beogradu i mnogo putuje jer mu je posao daleko od stana. Živi sam. Za više infomacija posetite nastup.

 

Ivan je rođen u Beogradu, istog dana u godini kao Džoni Keš, ali dosta kasnije, i sa manje keša i dana u zatvoru od njega. Ivan je komičar čiji je humor toliko crn da bi ga američka policija upucala na ulici. Humor, ne Ivana. Mada, da se ne lažemo, na šta liči – i njega bi. Osim crnog humora, omiljena tema kojom se bavi su muško-ženski odnosi, o čemu mnogo zna na osnovu obe svoje veze do sada. Kažu da ima inteligentan humor, ali on ne zna šta to znači, pa je očigledno taj humor inteligentniji od njega, što je, priznaćete, tužno. Tako da, ako volite inteligentan i crni humor uz povremenu tiradu o ženama i vezama, Ivan je pravi čovek za vas.

 

Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19h, program počinje u 19.30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!