Stand up veče @ Ben Akiba: Žensko veče

Nakon duže pauze, u sredu 20. oktobra u Ben Akibi se ponovo organizuje žensko stand up veče na kome ćemo videti da humor nije rezervisan samo za muškarce!

Ko god misli da “žene nisu duhovite”, nije gledao ženski stand up!

 

Nastupaju:

Jelena Radanović

Lena Ilić

Slavica Petrović

Marija Žagar

 

Rekle su o sebi:

  • Jelena Radanović

Jelena je večiti student sociologije. Dok su svi verovali da će uspeti da završi fakultet, koji pohađa već 14 godina, ona je otišla i završila profesionalni kurs šminkanja (mada, kad ljudi vide njene makeup look-ove, predlažu joj da vrati diplomu).

Njen životni moto je: Glamur pre predrasuda! Na instagramu često glumi modni žiri, a veruje da njoj jedino Ana Vintur može da sudi.

Sebe opisuje kao dramantičnu osobu (to je drama + romantika) i smatra da su najbolji momci kojima se drveni krstić uplete u maljave grudi.

  • Lena Ilić

Lena ima skoro trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji. Nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike.

  • Marija Žagar

Ona je”inženjer” i “komičar”, luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim, ona je samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standupom, jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

  • Slavica Petrović

Slavica je keva koja neguje retro roditeljstvo. Toliko retro da je moderno reći retro. Ništa fensi, nema norveškog tečaja za decu i chia semena za doručak. Tako reći, deca sama rastu na livadi i jedu šta ulove. Sem chia, to je teško uloviti. Ne da se, rogato stvorenje.

 

 

Cena ulaznice: 400 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19:30h, program počinje u 20:30h.

 

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!

  • Sreda 20. Oktobar
  • Vreme 20:30h
  • Ben Akiba comedy club & bar
  • Braće Krsmanovića 6
+ Dodaj u svoj kalendar 2021-10-20 20:30 2021-10-20 20:30 Europe/Belgrade Stand up veče @ Ben Akiba: Žensko veče Ben Akiba comedy club & bar Standup.rs standup@standup.rs