Standup.rs @ Novi Sad: Nikola Radojlović "Mala neprijatnost"

U sredu 28. septembra, u Domu kulture Novi Sad na adresi Ignjata Pavlasa 4, na programu je novi one man show Nikole Radojlovića “Mala neprijatnost”.

Specijal “Mala neprijatnost” je premijerno izveden na 11. festivalu komedije Stand Up fest u Ben Akibi 12. oktobra 2021. godine.

 

Kako je nastao show “Mala neprijatnost”?

Nikola se smorio kada je shvatio da njegov vredniji imenjak Jokić ima 7 godina manje. Obraduje se kad čuje da još ima mladih koji slušaju pravu, kvalitetnu, izvornu Seku Aleksić iz 2003. godine, a ne ove autotjun gluposti danas. Slučajno je otkrio da može da zadovolji više nepoznatih žena istovremeno, i od tada ne propušta da ponese lepezu u autobus. U svoj život uveo je novine poput joge, grupne psihoterapije, čašice žestine posle ručka, a sve to da bi se samo osećao standardno. Preterano inspirativna svakodnevnica mu je dijagnostikovana pre par godina zbog čega je umalo završio na inspiratoru. Ipak, sada je dobro, odnosno, standardno, a sve što mu se dešavalo skupio je u dve reči: ,,Mala neprijatnost”.

Prethodni one man show Nikole Radojlovića „Ne bih da mračim“ bio je na repertoaru našeg kluba tri godine unazad. Nikola Radojlović je poslednjih šest godina član organizacije Standup.rs i njegov smisao za humor je nešto što bi neko nazvao crni humor, a onaj ko zna Nikolin rad, najverovatnije bi samo klimao glavom i smejao se.

Otvaranje: Mišo Babić

 

*********

 

Ulaznice: KUPI OVDE

Instagram: @domkulturens

Vidimo se!