Standup.rs @ Novi Sad: Radomir Nestorović “Stari dečak”

U sredu 6. jula, u Domu kulture Novi Sad na adresi Ignjata Pavlasa 4, na programu je prvi specijal Radomira Raše Nestorovića “Stari dečak”.

 

Ko je Raša?

Ok čovek. Cele noći smišlja životne planove, preko dana ih uspešno ne sprovodi.
Za razliku od njegovih drugara koje su roditelji pravili kad su bili pijani, njemu su roditelji bili pijani samo kad su mu davali ime.
Jednom mu je učiteljica rekla da ponovi lekciju, ali je on umesto toga rešio da ponovio ceo razred. Kasnije je uspešno završio obućarsku školu, smer za papučara.
Pere zube dok piša da ne bi gubio vreme, a onda provede naredna tri sata istražujući seksualne navike pustinjske voluharice.
Kao i Sokrat i Radomir zna da ništa ne zna, ali sa tim odgovorom nije uspeo da položi nijedan ispit.
Zapali cigaru samo posle seksa i ima plan da ispuši prvu paklicu pre nego što ode u penziju.
Noćima ne može da spava jer ga muče velika životna pitanja kao što su: Kako da baci frizbi kada mu istekne rok trajanja i da li će stavljanjem bibera, supa izgubiti svoju supičnost?
Nastupao je po klubovima i festivalima u Sloveniji i Hrvatskoj kao i u celoj Srbiji. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra.

 

Njegov prvi specijal „Stari dečak“ premijerno je izveden na StandUpFest-u 2019.

 

“Stari dečak” specijal govori o osobi koja je od Kruševca stigla do Havaja, gde je prodavala diskove sa korejskim porno filmovima (true story). Takođe, Raša će vam ispričati i kako je kada radiš u hostelu sa deset soba, a nemaš gde da spavaš. Završio je filozofiju, što se na njemu vidi samo kada smišlja izgovore zašto nešto nije stigao da uradi. On je jedan smešan čovek.

Deo nastupa na NovaS televiziji u okviru X StandUpFest-a možete pogledati OVDE

Nedavno je bio i gost u podkastu Agelast koji možete pogledati na ovom linku.

 

Otvaranje: Aleksandar Milosavljević

 

*********

Ulaznice će biti u prodaji na Gigstix sajtu, kao i na Gigstix prodajnim mestima.

Instagram: @domkulturens

Vidimo se!

  • Sreda 6. Jul
  • Vreme 20:00h
  • Dom kulture Novi Sad
  • Ignjata Pavlasa 4
+ Dodaj u svoj kalendar 2022-07-6 20:00 2022-07-6 20:00 Europe/Belgrade Standup.rs @ Novi Sad: Radomir Nestorović “Stari dečak” Dom kulture Novi Sad Standup.rs standup@standup.rs