Standup.rs @ Novi Sad: Srđan Dinčić "U procesu" | TURNEJA 2022

TURNEJA 2022

Dom kulture Novi Sad

Sreda 30. novembar u 20h

 

Zbog velikog interesovanja, Srđan ponovo nastupa u Novom Sadu i izvodi svoj najnoviji specijal “U procesu”.

 

“U procesu” stand up Srđana Dinčića

 

Stend ap šou Srđana Dinčića, pod nazivom “U procesu”, premijerno je izveden u okviru 11. festivala stand up komedije StandUpFest u oktobru 2021. godine. Od tada, ovaj specijal se nalazi na redovnom repertoaru organizacije Standup.rs.

“U procesu” beogradska publika će moći da pogleda na velikoj sceni Novog BitefArtCafe-a. Šou je u januaru 2022. godine krenuo na turneju, tako da će i svi ljubitelji stend ap komedije širom Srbije moći da pogledaju Srđanov peti specijal! 

 

O Srđanu Dinčiću nema puno toga da se doda što već niste videli i sami. Najbolji komičar na Balkanu, i to ne kažemo mi, već neki drugi ljudi. Za nas, on je čudak koji je dve nedelje pre premijere polomio ruku na basketu, jer je zaboravio da godine stižu.

Kao i svaki put, Srđan će nas i u ovom specijalu provesti kroz svoje životne situacije uz svoj veoma specifičan pogled na svet. Svima nam se desilo, uglavnom se nismo nasmejali. Možda je vreme da sve probleme sagledamo na drugačiji način, a možda samo treba da dolazimo na stend ap komediju kako bi nam duhovita perspektiva ušla u naviku.

Ovo je Srđanov peti specijal. Prethodna četiri su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“ i “Treće stanje”. Srđan Dinčić je stend ap komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, a iza sebe ima deceniju rada i hiljade nastupa u Srbiji, regionu i belom svetu. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i Večeri improvizacije, koju izvodi sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy Central Extra i prvi je stend ap komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa specijalom „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Edija Izarda (UK) i Dilana Morana (IRL).

Otvaranje: Nemanja Dimitrijević

 

*********

 

Ulaznice će biti u prodaji na Gigstix sajtu, kao i na Gigstix prodajnim mestima.

Instagram: @domkulturens

Vidimo se!

  • Sreda 30. Novembar
  • Vreme 20:00h
  • Dom kulture Novi Sad
  • Ignjata Pavlasa 4, Novi Sad
+ Dodaj u svoj kalendar 2022-11-30 20:00 2022-11-30 20:00 Europe/Belgrade Standup.rs @ Novi Sad: Srđan Dinčić "U procesu" | TURNEJA 2022 Dom kulture Novi Sad Standup.rs standup@standup.rs