StandUpFest2021 @ Muzej iluzija / Zatvaranje festivala i stand up nastup

Kao i svake godine, Standup.rs organizuje godišnji festival stand up komedije u oktobru. I kao i svake godine, želimo da predstavimo nešto novo i drugačije našoj publici koja je uz nas poslednjih 12 godina. Ove godine, shodno prilikama u kojima se nalazimo (a koje nećemo ni da spominjemo), nismo nikako želeli da sve što smo do sada radili i naš kvalitet budu ugroženi, pa smo rešili da na festivalu publika vidi čak pet novih premijera komičara organizacije Standup.rs.

Nakon festivala, ovi stand up-ovi biće na redovnom repertoaru kluba Ben Akiba, jedinog kluba komedije u Srbiji koji postoji od 2014. godine. Festival ćemo otvoriti sa one man show-om Nikole Radojlovića, a zatvorićemo ga u Muzeju iluzija Beograd, najvećem muzejskom franšiznom lancu na svetu. Publika će, pored nastupa naših komičara, imati prilike da uživa u obilasku jedinstvene postavke ovog atraktivnog prostora gde nemoguće postaje moguće! Muzej iluzija nalazi se u Nušićevoj ulici – Nušić je rođen u oktobru, naš klub nosi ime njegovog pseudonima, a mi volimo simboliku skoro isto koliko i humor.

 

StandUpFest muzej iluzija

 

U nedelju 17. oktobra u Muzeju iluzija na programu je svečano zatvaranje festivala uz stand up nastup komičara organizacije Standup.rs, kao i obilazak muzeja!

Nastupaju Jelena Radanović, Nikola Radojlović i Radomir Nestorović, a cena karte je 1000 dinara. 

 

Karte možete kupiti u Muzeju Iluzija, Nušićeva 11, ili preko www.tickets.rs od 4.10.2021.