StandupFest 2021

October 1, 2021

StandUpFest 2021

StandUpFest 2021

Specijal

Kao i svake godine Standup.rs organizuje godišnji festival stand up komedije u oktobru. I kao i svake godine želimo da predstavimo nešto novo i drugačije našoj publici koja je uz nas poslednjih 12 godina. Ove godine, shodno prilikama u kojima se nalazimo a koje nećemo ni da spominjemo, nismo nikako želeli da naš kvalitet bude ugrožen, i sve ono što smo do sada radili, pa smo rešili da na festivalu publika vidi čak pet novih premijera komičara organizacije Standup.rs.

Nakon festivala ovi stand up-ovi biće na redovnom repertoaru kluba Ben Akiba, jedinog kluba komedije u Srbiji koji postoji od 2014. godine. Festival ćemo otvoriti sa one man show-om Nikole Radojlovića, a zatvorićemo ga u Muzeju iluzija Beograd, najvećem muzejskom franšiznom lancu na svetu. Publika će pored nastupa naših komičara imati prilike da uživa u oblisku jedinstvene postavke ovog atraktivnog prostora gde nemoguće postaje moguće! Muzej iluzija nalazi se u Nušićevoj ulici – Nušić je rođen u oktobru, naš klub nosi ime njegovog pseudonima, a mi volimo simboliku skoro isto koliko i humor.

 

Program festivala:

Od 12-17. oktobra 2021.

 12. oktobar u 20 časova: „Mala neprijatnost“, Nikola Radojlović one man show

Cena karte: 500 dinara

Prethodni one man show Nikole Radojlovića „Ne bih da mračim“ bio je na repertoaru našeg kluba tri godine unazad. Nikola Radojlović je poslednjih šest godina član organizacije Standup.rs i njegov smisao za humor je nešto što bi neko nazvao crni humor, a onaj ko zna Nikolin rad, najverovatnije bi samo klimao glavom i smejao se.

 

 13. oktobar u 20 časova: „Crnji humor“, Premijera novog crnog humora

Nemanja Dimitrijević, Ivan Nikolić, Nikola Radojlović, Mišo Babić, Radomir Nestorović, Vuk Vujačić

Veče vodi: Jelena Radanović

Cena karte: 500 dinara

Ovo je omiljeno tematsko veče naše publike: crni humor. Uvek je koncipiran da više komičara na zadatu temu ima kraći nastup. Ove godine je ovo četvrti crni humor po redu, dakle nastavjamo tradiciju, ali idemo na još crnje. I smešnije.

 

14. oktobar u 20 časova: „Bez pritiska!“ Radomir Nestorović one man show

Cena karte: 500 dinara

Radomir Nestorović je komičar koji za sebe smatra da je normalan. Svi ostali znaju da je lud. Ono što volimo kod njega je što ipak izađe i zasmeje publiku svaki put, iako deluje kao da neće uspeti. Makar tako kaže. Posebno ove godine. Tako da dođite da pojačamo pritisak kako bi se na kraju svi opustili i smejali.

 

15. oktobar u 20 časova: „U procesu“ Srđan Dinčić one man show

Cena karte 800 dinara

O Srđanu Dinčiću nema puno toga da se doda što već niste videli i sami. Najbolji komičar na Balkanu, i to ne po nama nego po nekim drugima. Po nama je čudak koji dve nedelju pred premijeru lomi ruku na basketu, jer je zaboravio da godine stižu, a i nema ime svog novog showa već je on u nastajanju. Tako da dođite da zajedno damo ime ovom standupu na našem festivalu. Nakon njega sigurno će ga dobiti.

 

16. oktobar u 20 časova: „Humor kao koncept“ Jelena Radanović one woman show

Cena karte: 500 dinara

Ovo je premijera najbolje komičarke sa prostora Srbije i Balkana, možda najneobičnije žene koju ste ikada videli, jer je kombinacija skromnosti i otrovnih komentara na koje svako mora da se nasmeje. Jelena slavi i desetogodišnjicu bavljenja stand up komedijom, jer je baš na isti ovaj datum pobedila na open micu 2011. godine. Sve ostalo je historija. I koncept.

 

17. oktobar u 20 časova Zatvaranje i stand up u Muzeju Iluzija, Beograd

Nastupaju: Jelena Radanović, Nikola Radojlović i Radomir Nestorović, obilazak muzeja i stand up nastup

Cena karte: 1.000,00 rsd

Karte možete kupiti u Muzeju Iluzija, Nušićeva 11

ili preko www. tickets.rs od 4.10.2021.

 

Vidimo se na StandUpFest-u!

Svi programi počinju u 20.30 Vrata se otvaraju u 19.30

Rezervacije za Ben Akiba comedy club su na 0603060131

Adresa: Braće Krsmanovića broj 6, Savamala

Prodaja karata za Muzej iluzija: Nušićeva 11 ili preko www. tickets.rs od 4.10.2021.