Alen Marković

alen-markovic-standuprs

Alen Marković (1990.), iz okoline Sombora. U horoskopu je ovan, ali ne veruje u horoskop jer su ovnovi jako tvrdoglavi i svojeglavi, tako da on ne veruje u horoskop jer je ovan. Dugo živeo u Subotici, gde je završio srednju školu kao i započeo svoju pretežno muzičku karijeru, a sa dolaskom društvenih mreža, počeo je da se bavi komedijom i da okuplja svoju publiku. Za sebe kaže da je vojvođanski miks, jer je po nacionalnosti Srbin, Mađar, Hrvat, Rumun, Bosanac i Rom, tako da od svega ima po nešto, a centralna figura u njegovom životu je njegova baba, Bosanka, koja je najviše uticala na razvoj njegove ličnosti, i zato se često može čuti, iako ima 31 godinu, da ga bole kolena, sigurno će nevreme uskoro. Muzičar koji misli da je smešan – verovatno najgora kombinacija i vrsta ljudi, koja radi isključivo na aplauz.

Vojvođanin, izgubljen u Beogradu, koji je u sred Beograda uspeo da nađe Mađaricu. Muzikom se bavi ceo život, komedijom takođe, ali ne jer je tako želeo, jednostavno ga niko nikada nije ozbiljno shvatio! Za sebe misli da je rođen u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu, osamdesete su bile prava decenija za njega, pa sada luta izgubljen u vremenu i prostoru, najčešće ulicama Beograda, devojka se pravi da ga ne poznaje kada idu gradom.

Utorak 29. Novembar u 21:00h
  • Ivan Nikolić

  • Mišo Babić

  • Nebojša Potkrajac

  • Vuk Vujačić

  • Marija Žagar

  • Alen Marković

+ Dodaj u svoj kalendar 2022-11-29 21:00 2022-11-29 22:00 Europe/Belgrade Veče novog materijala @ Velika scena, BitefArtCafe Beograd Standup.rs standup@standup.rs